Pilates 50+

Pilates er en form for motion, hvor der frem for kvantitet lægges vægt på detaljer og kvalitet. Det handler om at lære den rigtige holdning og om at få isoleret de respektive grupper af muskler. Dermed kan du bearbejde dem uden at de belaster andre områder af din krop. Hvis du koncentrerer dig fuldt ud vil din vejrtrækning øge effekten af dine bevægelser.

Denne bog giver dig viden og vejledning i, hvordan du opnår fastere muskler, løsere led og generelt en mere spændstig krop. Din holdning bliver forbedret i takt med at kroppens kernemuskler styrkes.

Pilates 50+ bygger på en variant af Pilates, der er tilpasset den lidt ældre aldersgruppe. Med den i hånden vil du med enkle øvelser kunne styrke musklerne i din krops kerne og mindske mange af de typiske tegn på alderdom. Der er f.eks. dedikerede øvelser med fokus på problemer såsom ledsmerter, hofteoperationer og knogleskørhed.

Pilates 50+ giver dig hurtige resultater, forbedret holdning og generelt øget velvære. Du får ny energi og øger både din smidighed og muskelstyrke.

Forfatter:

Udgivet:

ISBN:

Pris fra forlaget:

Alan Herdman

20. september 2006

9788772307626

220 kr.

Køb bogen hos SAXO.COM