Spis dig til en vellykket graviditet

“Spis dig til en vellykket graviditet” hjælper dig til at tage kontrol over dit helbred og forberede din krop på en graviditet.

Zita West, der er kendt som jordmor for stjernerne, ved præcis hvor vigtigt det er, at din krop får de rette næringsstoffer. Denne bog er hendes første kogebog med fokus på korrekt ernæring som forberedelse til at blive gravid.

Bogens første del viser dig, hvordan du vurderer din krops fertilitet. Zita West præsenterer dig for en detox plan, der renser din krop for kemikalier, der kan hindre din graviditet – og hun giver dig et 10 ugers boost-program, der øger din fertilitet og evne til at blive gravid. Der er særligt fokus på næringsstoffer som magnesium, zink, selenium og mangan. Der er noter for både mænd og kvinder – og for de som forsøger at få børn i en senere alder.

Anden del af bogen indeholder 80 lækre opskrifter, der – udover at få dine tænder til at løbe i vand – hjælper din krop i topform. Alle opskrifter er særligt udvalgte, så er nemme at indpasse i en travl dagligdag. Prøv for eksempel Indonesisk Kylling med Boghvede Nudler, Chili-Glaceret Laks med Agurk & Lime eller Sirup-Ingefær Cookies. Det lyder måske avanceret, men der følger detaljeret vejledning og illustrationer med, så du nemt tryller retterne frem i dit eget køkken.

Forfatter:

Udgivet:

ISBN:

Pris fra forlaget:

Zita West

12. maj 2016

9788772307442

248 kr.

Køb bogen hos SAXO.COM