Om Paludans Forlag

Jørgen Paludans Forlag blev etableret tilbage i 1965 og har etableringen været drevet af Forlagsboghandler Jørgen Paludan.

Jørgen Paludan gik allerede fra starten nye veje i branchen og skabte røre ved – som det første danske forlag – at udgive Hitlers Mein Kampf i en dansk kommenteret udgave (Min Kamp, Paludans Forlag). Det er gennem tiden blevet ti en hel serie af historisk væsentlige værker i danske udgaver såsom Charles Darwins Origin of the Species (Arternes Oprindelse, Paludans Forlag).

Paludans Forlag, der tidligere også omfattede den navnkundige Paludans boghandel (i dag konverteret til Paludans Bogcafe under andre ejere), har gennem årene udgivet mange studiebøger og ordbøger til overkommelige priser.

I dag har forlaget primært fokus på danske udgivelser indenfor fysisk og mental sundhed. Vi har således udgivet et bredt udvalg af kogebøger, der viser kostens betydning for kroppens velvære. Det er også blevet til en serie af bøger om stress, mental sundhed og håndbøger i brug af NLP (Neurolingvistisk Programmering). Sidst men ikke mindst har vi udgivet en række bøger, der giver hjælp og inspiration til dit sexliv.

Du kan se den fulde oversigt over aktuelle titler fra Paludans Forlag her.